title image

Rebels & Beauty

Met jarenlange ervaring in de inspirerende wereld van cosmetica en beauty is House of Rebels hét full service PR bureau voor alles op beauty gebied.

 

Beauty is our passion: we love it and we live it!
 Cosmetica en beauty zitten door en door in het DNA van onze beauty rebels en in dat van House of Rebels zelf! We werken voor veel mooie beauty merken waaronder zowel grote gerenommeerde (internationale) cosmeticamerken als bijzondere niche merken.

 

House of Rebels bouwt als beauty PR bureau aan het imago en bekendheid van de merken van haar klanten. Goede zichtbaarheid door middel van Free Publicity in het juiste media umfeld is de doelstelling!  We hebben een groot en persoonlijk beauty PR netwerk en zijn op de hoogte van de laatste trends en wat er speelt aan zowel de klantzijde als aan de zijde van journalisten en bloggers.

We verzorgen complete PR trajecten bij de lancering van een nieuw cosmetica product of merk en ontwikkelen nieuwe communicatie invalshoeken voor bestaande producten en merken. Aan de basis hiervan liggen een PR strategie en PR plan. Gedegen en accountable maar ook een creatief en ambitieus. Het PR plan maakt de doelstellingen concreet en de benodigde PR tools inzichtelijk. Met onderstaande marketing en PR tools maken we de boodschap vervolgens zichtbaar voor de consument in de relevante lifestyle en beauty media.

Imagine, be creative and stand out; opvallen in al het communicatie- en mediageweld is onze doelstelling!

Bel of email ons voor een afspraak op 020 – 38 800 42  of ellis@houseofrebels.com.

What’s stopping you?

beauty PR

Onze klanten

Contact ons

Imagine, be creative and stand out!

Beauty zit in ons DNA! Onze jarenlange ervaring zorgt voor een snelle en effectieve plan van aanpak en een tastbaar resultaat binnen afzienbare tijd.

Bel of email ons voor een afspraak op 020 – 38 800 42 of ellis@houseofrebels.com.

What’s stopping you?