title image

Rebels & Beauty

Beauty is onze passie – we love it and we live it! Cosmetica en beauty maken onderdeel uit van het DNA van de Beauty REBELS en vormen een belangrijke bouwsteen van House of Rebels. Met jarenlange ervaring in de inspirerende wereld van cosmetica en beauty is House of Rebels hét full service PR bureau voor alles op beauty gebied.

 

Beauty PR en Social Media

REBELS werken voor veel mooie beauty klanten, waaronder zowel grote (internationale) merken als bijzondere niche merken. Met veel toewijding bouwen wij als Beauty PR bureau dagelijks aan het imago en de naamsbekendheid van deze merken. Goede zichtbaarheid door middel van Free Publicity in het juiste media umfeld is de doelstelling!

 

We bedenken en implementeren effectieve en op maat gemaakte PR en marketing strategieën. Zo verzorgen de Rebels o.a. complete PR trajecten rondom lanceringen van nieuwe cosmetica producten of merken en ontwikkelen wij nieuwe invalshoeken om bestaande producten en merken onder de aandacht te brengen. Gedegen en accountable maar ook een creatief en ambitieus. Een duidelijke aanwezigheid in de juiste media is hierbij het voornaamste doel! Dankzij ons uitgebreide netwerk van pers, bloggers en journalisten binnen de beauty branche en onze kennis van de laatste trends weten we de boodschap van de klant altijd zichtbaar te maken voor de gewenste doelgroep.

 

Imagine, be creative and stand out; opvallen in al het communicatie- en mediageweld is onze doelstelling!

Bel of email ons voor een afspraak op 020 – 38 800 42  of rebels@houseofrebels.com.

What’s stopping you?

beauty PR

Onze klanten

Testimonials

Testimonial lavera

Testimonial lavera

"We are very pleased with the open and friendly collaboration with House of Rebels. Since the beginning they have represented our brand lavera on a continuous basis, and they have gradually built up our media attention. Thanks to House of Rebels we took part in many interesting activities that generated exposure for the brand. We also had the pleasure to present lavera at the common House of Rebels press day. Due to the professional yet relaxed organization, the attendance of many press contacts and great handling afterwards, this was an effective and successful event!"

Natuurlijk Rooibos

Natuurlijk Rooibos

´We zijn 6 maanden geleden met House of Rebels gaan samenwerken om een bredere bekendheid te creëren voor onze mooie Rooibos huidverzorgingsproducten. Over de samenwerking en de tot nu toe behaalde resultaten zijn we erg tevreden! Zo hebben er al meerdere beautybloggers een mooie review geschreven en hebben we 19 september j.l  meegedaan aan het Pers (kerst) event. Voor ons was dit event een mooi moment om onszelf en de producten te presenteren en uitleg te geven over onze producten aan de pers en bloggers. Een super leuke dag, waar we absoluut waardevolle (pers)contacten op hebben gedaan. Dus dit smaakt naar meer en gaan we onze samenwerking uitbreiden, niet alleen in Nederland maar ook buiten de landsgrenzen! We hebben er veel zin in en kijken uit naar nog mooiere resultaten.´

Essie: Ontwikkeling Friends van Essie

Essie: Ontwikkeling Friends van Essie

In samenwerking met House of Rebels hebben we belangrijke key influencers kunnen bereiken en kunnen enthousiasmeren voor het merk ESSIE. Het celebrity endorsement project heeft voor het merk veel positieve free publicity in social media opgeleverd. En is door L' Oreal Internationaal ontvangen als een best practice case. Vanwege het grote netwerk van House of Rebels en een pro-actieve creatieve instelling, waren zij voor mij de aangewezen partij om deze opdracht in te vullen.

Contact ons

Imagine, be creative and stand out!

Beauty zit in ons DNA! Onze jarenlange ervaring zorgt voor een snelle en effectieve plan van aanpak en een tastbaar resultaat binnen afzienbare tijd.

Bel of email ons voor een afspraak op 020 – 38 800 42 of ellis@houseofrebels.com.

What’s stopping you?