Rebels & Beauty

H

ouse of Rebels en Beauty

Met jarenlange ervaring in de inspirerende wereld van cosmetica en beauty is House of Rebels hét full service PR bureau voor alles op beauty gebied.

Testimonial Essie
Voor het nagellak Essie hebben we als onderdeel van de gehele PR strategie celebrity endorsement gefaciliteerd.
“In samenwerking met PR bureau House of Rebels hebben we belangrijke key influencers kunnen bereiken en kunnen enthousiasmeren voor het merk ESSIE. Het celebrity endorsement project heeft voor het merk veel positieve free publicity in social media opgeleverd en is door L’ Oreal Internationaal ontvangen als een best practice case. Vanwege het grote netwerk van House of Rebels en een pro-actieve creatieve instelling, waren zij voor mij de aangewezen partij om deze opdracht in te vullen.” Annemiek Gierveld, communicatie directeur L’Oréal

Testimonial Make-up Studio
“Voor mij is de combinatie van expertise en passie DE reden dat ik met HOR werk. Ze zullen niet rusten totdat ze de job hebben gedaan, goed hebben gedaan welteverstaan. Dat overladen met de kunst van niet bang zijn om ‘anders’ te zijn, maakt voor mij HOR meer dan een PR partner. Ze denken mee in de hele lijn van marketing en communicatie en realiseren op dit gehele vlak te gekke samenwerkingen.”
Nancy Carolus, (voormalig) marketing manager Make-up Studio

Beauty is our passion: we love it and we live it!
 Cosmetica en beauty zitten door en door in het DNA van onze beauty rebels en in dat van House of Rebels zelf! We werken voor veel mooie beauty merken waaronder zowel grote gerenommeerde (internationale) cosmeticamerken als bijzondere niche merken.

House of Rebels bouwt als beauty PR bureau aan het imago en bekendheid van de merken van haar klanten. Goede zichtbaarheid door middel van Free Publicity in het juiste media umfeld is de doelstelling!  We hebben een groot en persoonlijk beauty PR netwerk en zijn op de hoogte van de laatste trends en wat er speelt aan zowel de klantzijde als aan de zijde van journalisten en bloggers.

We verzorgen complete PR trajecten bij de lancering van een nieuw cosmetica product of merk en ontwikkelen nieuwe communicatie invalshoeken voor bestaande producten en merken. Aan de basis hiervan liggen een PR strategie en PR plan. Gedegen en accountable maar ook een creatief en ambitieus. Het PR plan maakt de doelstellingen concreet en de benodigde PR tools inzichtelijk. Met onderstaande marketing en PR tools maken we de boodschap vervolgens zichtbaar voor de consument in de relevante lifestyle en beauty media.

Imagine, be creative and stand out; opvallen in al het communicatie- en mediageweld is onze doelstelling!