Rebels & Food/Hospitality

H

ouse of Rebels en Hospitality & Food

House of Rebels is met haar voorliefde voor én jarenlange ervaring op het gebied van culinair hét marketingcommunicatie en PR bureau voor alles wat met eten en drinken te maken heeft.

We ontwikkelen samen met horeca, restaurants en wijnimporteurs hun positionering en imago om vervolgens dit zo zichtbaar mogelijk te maken voor hun specifieke doelgroep.

We verzorgen complete PR trajecten bij een opening of ontwikkelen samen met de opdrachtgever een interessant evenement waarmee men zich vervolgens opnieuw kan profileren in de professionele culinaire en/of lifestyle pers. Daarnaast kijken we naar het gehele marketingcommunicatie platform zoals brochures, website en overige on- en offline activiteiten en geven waar nodig advies ter verbetering.

Testimonial restaurant C
“Dankzij de contacten van House of Rebels zijn wij veelvuldig in de spotlights terecht gekomen bij de pers, bloggers en in de hotelsector.
Wij zijn zeker van mening dat jullie een belangrijk onderdeel hebben in het succes tot nu toe!”
Michiel van Eerde, eigenaar Restaurant C

Testimonial het Bosch
House of Rebels verzorgt de marketingcommunicatie, PR en diverse gastronomische events voor het Bosch.
“House of Rebels is een bijzonder bureau want ze denken mee met de grote lijnen en letten op details. De kwaliteit van bijvoorbeeld mijn site/ FB en PR moeten in lijn zijn met alles wat wij doen bij Het Bosch en dat voelt dit bureau perfect aan! Daarnaast organiseren we zeer leuke en succesvolle evenementen samen zoals 11 Michelinsterren: Altijd creatief en anders en altijd kwalitatief tot in de puntjes geregeld met een groots effect in PR! Zoals ze zelf zeggen: ‘Rebels with a cause’!” Ferry van Houten, eigenaar restaurant/ marina het Bosch