REBELS with a cause!

House of Rebels is een full-service PR en marketing bureau voor lifestyle merken met een focus op vrouwen. We hebben nationale en internationale ervaring en zijn actief in de gehele Benelux.

 

We denken anders en rebelleren om op te vallen met als doel een tastbaar resultaat binnen een afzienbare tijd. Imagine, be creative and stand out! Wij helpen opdrachtgevers op zowel strategisch als operationeel vlak met het lanceren van een merk, product of dienst en de bijbehorende PR en marketing. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf en merk op onze Rebelse manier zichtbaar wordt voor potentiële klanten en de pers.

 

House of Rebels bouwt aan het imago en bekendheid van de merken van haar klanten. We zijn een full service PR en marketing bureau. We denken graag mee op gebied van PR én marketing, social media en eventsDe expertise van de REBELS ligt op gebied van de innerlijke en uiterlijke verzorging waaronder: Beauty, gezondheid/ Wellness, Food en Lifestyle.

PR

Jouw merk laten opvallen? Zichtbaar zijn in magazines, kranten, blogs of vlogs, maar heb je de contacten of eenvoudigweg de tijd niet om dit te realiseren? Onze PR REBELS kunnen óók voor jouw merk of bedrijf de publiciteit genereren die het verdient, want wij geloven dat een goed verhaal gehoord moet worden. Lees hier verder.

 

Social Media

Niet actief zijn op social media is tegenwoordig geen optie meer. De diverse sociale kanalen kunnen echter ingewikkeld zijn én ze ontwikkelen zich enorm snel! Red jij het niet om dit allemaal professioneel bij te houden, of is social media simpelweg niet jouw cup-of-tea? Onze Social REBELS zorgen voor een professionele en indrukwekkende online aanwezigheid. Lees hier verder…

 

Marketing

Interactie met je doelgroep? Dan zijn events, winkelopeningen en marketing-activaties wat je nodig hebt! Het verbazen van je gasten is hierbij de sleutel tot succes en zorgt ervoor dat men nog lang napraat over jouw event en presentatie. Lukt het jou niet om een opvallend creatief concept te bedenken of ben jij niet het organisatietalent? Onze Marketing REBELS doen niets liever! Lees hier verder

 

 

Kenmerkend voor House of Rebels is onze creativiteit, oog voor detail, straight forward aanpak en ons uitgebreide en veelzijdige netwerk. Onze custom made PR campagnes & creatieve projecten zijn op elk vlak verre van standaard. Custom made is voor ons standard procedure! Opvallen en impact hebben in het huidige marketing en media landschap is ons doel.

Jouw droom is onze doelstelling met een zichtbaar resultaat zodat jouw doelgroep het bedrijf én merk feilloos weet te vinden. Rebels maken elk merk zichtbaar voor de potentiële doelgroep!

 

Wij zijn ‘Rebels with a Cause’!

House of Rebels bestaat inmiddels uit een team van meer dan 10 REBELS en ons team heeft vele jaren (inter)nationale ervaring -in house- in de wereld van PR en marketing, zowel aan de zijde van de klant als aan de bureauzijde. Hierdoor spreken wij zowel jouw taal als die van de doelgroep.

 

Imagine, be creative and stand out!

020-3880042

rebels@houseofrebels.com

What’s stopping you?

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de Rebelicious!