About

House of Rebels is een full-service PR en marketing voor lifestyle merken met nationale en internationale ervaring, actief in de gehele Benelux.

We denken anders en rebelleren om op te vallen met als doel een tastbaar resultaat binnen een afzienbare tijd. Imagine, be creative and stand out is ons motto! Wij helpen opdrachtgevers op zowel strategisch als operationeel vlak met het lanceren van een merk, product of dienst en de bijbehorende marketingcommunicatie en PR. We zorgen ervoor dat uw bedrijf via de House of Rebels manier en visie zichtbaar wordt voor potentiële klanten en de pers.

House of Rebels bouwt aan het imago en bekendheid van de merken van haar klanten. We zijn een full service PR bureau en onze kernactiviteit is PR, én we denken mee op gebied van marketing communicatie, content marketing/ social media en events

We verzorgen complete PR trajecten bij de lancering van een nieuw product, merk of dienst en ontwikkelen nieuwe communicatie invalshoeken voor bestaande producten en merken. Goede zichtbaarheid door middel voor de eindgebruiker o.a. door Free Publicity in het juiste media umfeld is de doelstelling! Aan de basis hiervan liggen een PR strategie en PR plan, gedegen en accountable maar ook een creatief en ambitieus.

De expertise van de rebels ligt op gebied van de innerlijke en uiterlijke verzorging waaronder:
– Lifestyle
– Beauty
– Gezondheid/ Wellness
– Food & Hospitality

Uw droom is onze doelstelling met daarnaast een zichtbaar resultaat binnen een bepaald tijdsbestek zodat uw doelgroep u feilloos weet te vinden. Het is het resultaat dat telt!

Kenmerkend voor House of Rebels is onze creativiteit, oog voor detail, straight forward aanpak en ons uitgebreide en veelzijdige netwerk. Onze custom made PR campagnes & creatieve projecten zijn op elk vlak verre van standaard. Custom made is voor ons standard procedure! Opvallen en impact hebben in het huidige marketing en media landschap is ons doel.

Rebels maken uw merk zichtbaar voor potentiële klanten!
Wij zijn ‘Rebels with a Cause’!