title image

Klanten

Hier een selectie van klanten van House of Rebels. Een divers beeld van bedrijven en merken waarmee we samenwerken of voor een project mee hebben samengewerkt. Kijk verder voor een eerste indruk van enkele cases.De opdrachten die we uitvoeren voor onze klanten zijn breed georiënteerd. Creativiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Op die manier creëren we een origineel en op maat gemaakt voorstel dat voldoet aan de wensen van de klant.

We verzorgen complete PR en communicatie trajecten voor organisaties of nieuwe producten en ontwikkelen samen met de opdrachtgever interessante evenementen waarmee men zich vervolgens opnieuw kan profileren in deze professionele branche. Daarnaast kijken we naar het gehele marketingcommunicatie platform zoals brochures, website en overige on- en offline activiteiten en geven waar nodig advies ter verbetering.

Onze klanten

Onze klanten over ons

Het Bosch: Kwalitatief en effectief!

Het Bosch: Kwalitatief en effectief!

House of Rebels is een bijzonder bureau want ze denken mee met de grote lijnen en letten op details. De kwaliteit van bijvoorbeeld mijn site/ FB en PR moeten in lijn zijn met alles wat wij doen bij Het Bosch en dat voelt dit bureau perfect aan! Daarnaast organiseren we zeer leuke en succesvolle evenementen samen zoals 11 Michelinsterren: Altijd creatief en anders en altijd kwalitatief tot in de puntjes geregeld met een groots effect in PR! Zoals ze zelf zeggen: 'Rebels with a cause'!

-Ferry van Houten , Eigenaar restaurant/marina Het Bosch

Shellman: Geen standaard communicatiebureau

Shellman: Geen standaard communicatiebureau

Dit is geen standaard communicatiebureau! De Rebels zijn persoonlijk en zakelijk tegelijk. Toen we bijvoorbeeld besloten mijn workshops te promoten besloten ze zelf eerst een dag mee te komen doen zodat ze precies wisten wat ze zouden promoten. Dat gaf mij een goed gevoel. Wanneer bepaalde communicatie niet meer nodig is, laten ze dat gewoon weg, en vaak, zonder te vragen, komen ze dan weer met een reeks nieuwe ideeën en mogelijkheden. Ik ben heel erg blij met ze!

-Niels van Alphen , Eigenaar Shellman

Covent Garden Catering: Complimenten!

Covent Garden Catering: Big thanks!

Dank je wel House of Rebels/ Nicoline Schipper voor onze prachtige website. Ik vond het geweldig om met je samen te werken. Je voelde direct aan welke sfeer ik mijn website wilde laten uitstralen! Je advies en professionaliteit zorgde ervoor dat ik je blindelings vertrouwde …. en het resultaat mag er wezen! Sinds gisteren in de lucht en de complimenten vliegen om mijn oren. Nogmaals bedankt … Nicoline je bent echt een vakvrouw!!"

-Greg en Nicolette Manning , Greg en Nicolette Manning

Essie: Ontwikkeling Friends van Essie

Essie: Ontwikkeling Friends van Essie

In samenwerking met House of Rebels hebben we belangrijke key influencers kunnen bereiken en kunnen enthousiasmeren voor het merk ESSIE. Het celebrity endorsement project heeft voor het merk veel positieve free publicity in social media opgeleverd. En is door L' Oreal Internationaal ontvangen als een best practice case. Vanwege het grote netwerk van House of Rebels en een pro-actieve creatieve instelling, waren zij voor mij de aangewezen partij om deze opdracht in te vullen.

-Annemiek Gierveld , PR Essie/ L'Oréal Consumentenproducten

Present Company BV: Vakmensen bij uitstek!

Present Company BV: Vakmensen bij uitstek!

In de afgelopen jaren hebben we geregeld samengewerkt met de Rebels. Mijn persoonlijke ervaring is bijzonder positief: De Rebels weten als geen ander een perfecte balans te vinden tussen creativiteit en technische/budgettaire haalbaarheid. Daarbij werken ze uiterst professioneel en weten ze waarover ze spreken. Vakmensen bij uitstek!

-Nanne Tj. Geertsma , Eigenaar Present Company BV

NVM: prachtige nieuwe folder

NVM: prachtige nieuwe folder

Met veel plezier en met groot succes hebben wij samen met House of Rebels een nieuwe folder ontwikkeld voor Mesologie. Nicoline en Emelin bleven hameren op het overbrengen van onze boodschap aan onze potentiële klanten. Op het kiezen van de juiste woorden, zodat mensen die Mesologie niet kennen, begrijpen wat wij kunnen en doen. De snelheid van handelen en het enthousiasme van House of Rebels motiveerde ons om tot een steeds betere, aansprekendere en mooiere folder te komen: en het resultaat mag er zijn!

-NVM , PR Commissie Nederlands Vereniging voor Mesologie

MTV: exceeded our expectations!

MTV: exceeded our expectations!

Working with the team was a pleasure, and the party was a huge success.

-MTV Networks

Restaurant C over House of Rebels

Restaurant C about House of Rebels

Dankzij de contacten van House of Rebels zijn wij veelvuldig in de spotlights terecht gekomen bij de pers, bloggers en in de hotelsector. Wij zijn zeker van mening dat jullie een belangrijk aandeel hebben in het succes tot nu toe!

-

House of Rebels volgens Nancy Carolus

House of Rebels volgens Nancy Carolus

Voor mij is de combinatie van expertise en passie DE reden dat ik met HOR werk. Ze zullen niet rusten totdat ze de job hebben gedaan, goed hebben gedaan welteverstaan. Dat overladen met de kunst van niet bang zijn om 'anders' te zijn, maakt voor mij HOR meer dan een PR partner. Ze denken mee in de hele lijn van marketing en communicatie en realiseren op dit gehele vlak te gekke samenwerkingen

-Nancy Carolus , Voormalig marketing manager Make-up Studio

Studio Hank: "Erg blij met het resultaat!"

Studio Hank: "Erg blij met het resultaat!"

Super bedankt voor alles! Ben erg blij met het resultaat en hetgeen jullie voor mij gedaan hebben!

-Maureen Mak van Waay , Interieur Ontwerper Studio Hank

Contact ons

Imagine, be creative and stand out!

Onze voorliefde en interesse op het gebied van wellness, beauty, food en lifestyle zorgt voor de juiste plan van aanpak passend bij deze specifieke branche en een zichtbaar resultaat binnen een bepaalde tijd.

Bel of email ons voor een afspraak op 020-3880042  of ellis@houseofrebels.com.

 

What’s stopping you?