Rebels & Lifestyle

H

ouse of Rebels en Lifestyle

We ontwikkelen effectieve en creatieve marketingplannen en werken samen met onze opdrachtgevers aan de positionering. Dit maken we vervolgens zo zichtbaar mogelijk voor de relevante doelgroep. Imagine, be creative and stand out is onze doelstelling, zeker in deze wereld; opvallen en een bijdrage leveren. Naast het strategische aspect, verzorgen we complete PR trajecten en events bij de lancering van verschillende lifestyle merken op gebied van interieur of entertainment zoals een nieuw boek.

H

ouse of Rebels en Literatuur/ Boeken

Knowledge is power. Waar zouden we zijn zonder boeken? House of Rebels is met haar voorliefde en ervaring op gebied van boeken/ lezen het marketingcommunicatie en PR-bureau voor alles op het gebied van literatuur en boeken.

We ontwikkelen effectieve en creatieve marketingplannen en werken samen met onze opdrachtgevers aan de positionering. Dit maken we vervolgens zo zichtbaar mogelijk voor de relevante doelgroep. Imagine, be creative and stand out is onze doelstelling, zeker in deze wereld; opvallen en een bijdrage leveren. Naast het strategische aspect, verzorgen we complete PR trajecten en events bij de lancering van een nieuwe collectie, boek, cd release of tournee en zorgen we er voor dat de artiest in de relevante media optreedt.

Samen met de auteurs en uitgevers ontwikkelen we een strategie om het boek op de juiste manier te promoten. Een boekpresentatie, een promotiecampagne, een lanceringsmoment … alles wordt geregeld op een creatieve en opvallende manier met als doel dat het boek het schap af vliegt.

Door de beste contacten met literaire journalisten, bloggers, uitgeverijen en andere relaties verzorgt House of Rebels op een creatieve manier de marketing strategie zodat het boek een bestseller wordt.

[/one_third_last]