Marketing volgens House of Rebels

 

Welke marketingmix is voor uw merk, product of dienst efficiënt en effectief en welke marketingactie is voor u het meest doeltreffend en opvallend? En welke wijze van communicatie met uw doelgroep is voor u het meest doeltreffend? House of Rebels geeft u graag advies met betrekking tot uw marketing- en communicatiestrategie en kan ook de operationele marketing uit handen nemen. We zijn het PR en marketing omdat we actie ondernemen en rebels denken. Maatwerk is voor ons standaard waardoor uw merk opvalt in al het communicatiegeweld.

 

Being creative is not a hobby. It is a way of life!

Afhankelijk van uw doelstelling maken we een strategisch plan, plan van aanpak en organiseren we onder andere diverse campagnes, events, mogelijke partnerships en richten we de social media kanalen in. We komen snel tot een adequaat advies en een plan dat strategie, creatie en implementatie omvat. Een concreet plan van A tot Z om het gewenste resultaat te realiseren en te overtreffen!

Marketingactiviteiten House of Rebels

Strategisch marketing en communicatie plan 
Een strategie met een visie over hoe uw imago, merk of product zich kan onderscheiden met als doel het vergroten van de naamsbekendheid. Een concreet plan van A tot Z om het gewenste resultaat te realiseren en te overtreffen! Met daarbij wellicht aanvullend een crossmediaal concept. Een allround communicatie plan specifiek voor uw (nieuwe) merk of product voor optimale merk belevenis.

 

PR/ Free publicity en Media inkoop 
De kracht van free publicity (PR) is enorm! Wat we van een autoriteit op een bepaald gebied horen of lezen heeft vaak meer waarde dan een advertentie. Bij PR draait alles om het brengen van interessant nieuws en het hebben van de relevante contacten in de relevante media. Door de jarenlange ervaring van House of Rebels in de lifestyle branche hebben we een waardevol en uitgebreid netwerk en kennen we veel toonaangevende journalisten. Daarnaast weten we hoe we het nieuws op de juiste manier moeten brengen en nieuwswaarde kunnen creëren. Zodat u merk, product of dienst opvalt in de daarvoor relevante media.

 

Social Media
Online heeft inmiddels zijn plek wel bewezen als onderdeel van de totale marketingcommunicatie strategie. On- en offline gaan tegenwoordig hand in hand en kunnen niet zonder elkaar. House of Rebels weet hoe belangrijk een goede online strategie en social media voor uw bedrijf kan zijn en weet dit efficiënt en effectief in te zetten. Naast het feit dat geen enkel zichzelf respecterend bedrijf eigenlijk zonder kan, is het ook een makkelijke en interessante manier om interactie met uw doelgroep te hebben op een relatief eenvoudige en goedkope manier.

 

Events
House of Rebels ziet een event als een belangrijk onderdeel van het totale marketingcommunicatie of PR plan. Een event dient een positieve en unieke belevenis te zijn waar u een relatie opbouwt met uw doelgroep waardoor uiteindelijk de deelnemer een vriend van het merk wordt en er over gaat praten in zijn of haar netwerk. Op die manier vergroot u de geloofwaardigheid van en de betrokkenheid bij uw merk, product of dienst. Een goed concept en feilloze uitvoering zijn de voorwaarden voor het succes. Een concept moet verrassend en creatief zijn maar ook doeltreffend en in lijn met de totale marketingcommunicatie boodschap. Alles moet als een puzzel in elkaar vallen tot in de kleinste details. En dat is één van de sterke punten van House of Rebels!

We denken graag mee over het totaal concept en de invulling van het programma om deze door te vertalen in de benodigde communicatiemiddelen zoals de uitnodiging, het programmaboekje, de website en op social media. Daarnaast zullen we on-site alles tijdens het event in goede banen leiden.

 

Nieuwsbrief
Een van onze marketing tools is onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief ontwikkelen we ook voor diverse klanten en met een openingsratio van rond de 50% krijgen onze huidige nieuwsbrieven veel positieve reacties en zien klanten direct na het versturen al een gewenste reactie. Bijvoorbeeld bij restaurant het Bosch zijn er direct mensen die reserveren. Ook interessant voor jou bedrijf om extra leads, bestellingen of reserveringen te genereren? Laat je fans je nieuws of bepaalde aanbiedingen en jouw bedrijf staat weer haarfijn op het netvlies van je (potentiële) klant. Het ziet er professioneel uit, je kan zien wie je email daadwerkelijk opent en op welke links deze persoon klikt en waar dus zijn/ haar interesses liggen. Met het gebruik van dit mailchimp systeem worden je nieuwsbrieven steeds effectiever en zal je er in jullie geval steeds meer leads en dus bestellingen uit genereren. Het emailsysteem is free of charge en wij kunnen voor jou de content, lay out en sending regelen. Een heel effectief marketing communicatie middel!

 

Interim opdracht
Heeft u tijdelijke ondersteuning nodig voor een marketing en/of communicatie project binnen uw organisatie? House of Rebels kan ook als interim bureau worden ingezet voor een tijdelijk project.

 

House of Rebels speelt in op alle kansen die marketing ons biedt en richt zich op een tastbaar resultaat binnen afzienbare tijd!

 

Imagine, be creative and stand out!

House of Rebels marketing strategie en marketing activatie:

 

 • Strategisch marketing communicatie plan
 • PR/ Free publicity
 • Media inkoop
 • Celebrity endorsement
 • Marketing samenwerkingen
 • Joint promotions
 • Lezersacties in magazines
 • CRM/ Nieuwsbrief
 • Social Media
 • Social Activation
 • Events
 • Winkelopeningen
 • Shopper activatie
 • Instore animaties
 • Communicatie en/ of marketing interim opdracht

 

Bel of email ons voor een afspraak op:

020-3880042

rebels@houseofrebels.com

Imagine, be creative and stand out!

What’s stopping you?

Testimonial Present Company BV

“In de afgelopen jaren hebben we geregeld samengewerkt met de Rebels. Mijn persoonlijke ervaring is bijzonder positief: De Rebels weten als geen ander een perfecte balans te vinden tussen creativiteit en technische/budgettaire haalbaarheid. Daarbij werken ze uiterst professioneel en weten ze waarover ze spreken. Vakmensen bij uitstek!”  Nanne Tj. Geertsma, Eigenaar Present Company BV

 

Testimonial kunstenaar The Shellman

“Dit is geen standaard communicatiebureau. De Rebels zijn persoonlijk en zakelijk tegelijk. Toen we bijvoorbeeld besloten mijn workshops te promoten besloten ze zelf eerst een dag mee te komen doen aan een workshop zodat ze precies wisten wat ze zouden promoten. Dat gaf mij een goed gevoel. Wanneer bepaalde communicatie niet meer nodig is laten ze dat gewoon weg, en vaak, zonder te vragen, komen ze dan weer met een reeks nieuwe ideeen en mogelijkheden. Ik ben heel erg blij met ze. Ik hoop ten zeerste dat u geen klant van ze wordt zodat ze meer tijd voor mij overhouden:).” Niels van Alphen – eigenaar Shellman