Oktober woonmaand: ontdek Pip Studios beddencollectie

Op een sprookjesachtige plek werd Pip door familie en vrienden verrast om het 10-jarig bestaan van haar studio te vieren. Een knus hotel in de bergen, de heerlijke geur van dennennaalden, een knisperend haardvuur, de bomen die hun bladeren verliezen en de eekhoorntjes die eikels verzamelen voor de winter die komen gaat. Dit ultieme herfstplaatje inspireerde Pip tot prachtige nieuwe kleuren, prints en materialen voor de homewear collectie van dit najaar.

Pip Pip Hurray in the woods

Pip Studio bestaat 10 jaar! Ter ere van dit bijzondere jubileumjaar heeft Pip een uniek ‘10 years’ dekbedovertrek ontworpen met de allermooiste illustraties van de afgelopen jaren; het roodborstje, bloemen uit de tuin in Brighton, borduurwerk van Pip’s tante Rieneke en de zeeuwse knoop van haar grootmoeder uit Zeeland.

Het Into the Woods dessin laat een magische bostekening laat zien, of de Woodsy print waarop de allermooiste schatten uit de natuur zijn verzameld. De Berry Bird is een kleurrijke print met illustraties van bloemen, vogels en bessen, verkrijgbaar in khaki, blauw en roze. Hide and Seek heeft handgetekende illustraties van alles dat je in het bos kan tegenkomen: konijnen, bomen, eikels, eekhoorns en nog veel meer moois. Het Family tree dessin tenslotte, is stralend wit met een borduurlook print gebaseerd op een ouderwetse merklap waar van alles in valt te ontdekken: vogels, bomen, huisjes maar ook een verliefd stelletje eekhoorns en de lievelingstheepot van Pip.

 

Happy products for happy dreams!

Het beddengoed van Pip Studio zorgt voor een statement in de slaapkamer. Met de lakens uit de 2017 fall-winter collectie kan je heel eenvoudig een nieuwe look creëren, om je slaapkamer weer even helemaal op te frissen. In de oktober woonmaand verandert de traditionele ‘for happy people’ slogan dan ook in ‘happy products for happy dreams’.

Bij ieder dekbedovertrek zijn er matching sierkussens en hoeslakens om de look helemaal mee af te maken. Het Go Nuts hoeslaken heeft een verfijnde print met een patroon van kleine eikels. Nieuw dit seizoen zijn de grote gequilte ‘leefkussens’, verkrijgbaar in diverse kleuren en prints, perfect passend bij het beddengoed. Ook nieuw in de collectie zijn de zachte, gebreide Cosy plaids en sierkussens in trendy groen, blauw en roze. Leuke toevoeging hierbij: de roze gebreide Cosy kruikhouder om je ’s nachts lekker aan op te warmen.

De splinternieuwe bedcollectie van Pip Studio is vanaf augustus verkrijgbaar bij de betere warenhuizen en linnenzaken. De collectie is ook te koop op Pip Studio’s eigen website: www.pipstudio.com en op www.essenzahome.nl. Prijzen variëren vanaf € 19.95 voor de kruikhouder tot € 79.95 voor een dekbedovertrek.