Social Media volgens House of Rebels

 

Online heeft inmiddels zijn plek wel bewezen als onderdeel van de totale marketingcommunicatie strategie: on- en offline gaan tegenwoordig hand in hand en kunnen niet zonder elkaar.

House of Rebels weet hoe belangrijk een goede online strategie en social media voor uw bedrijf kan zijn en weet dit efficiënt en effectief in te zetten. Naast het feit dat geen enkel zichzelf respecterend bedrijf eigenlijk zonder kan, is het ook een makkelijke en interessante manier om interactie met uw doelgroep te hebben op een relatief eenvoudige en goedkope manier.

 

House of Rebels online services:

  • Strategie Social Media
  • Content creatie Social Media
  • Beeld creatie, fotografie
  • Community management
  • Advertising
  • Influencer marketing
  • Content marketing
  • Websites
  • CRM

Online en social media House of Rebels

 

Social Media

Als u social media kanalen op de juiste manier inzet worden fans en volgers uw persoonlijke merk ambassadeurs die hun kringen overtuigen van de pro’s van uw merk, product of dienst! Betere mond-op-mond reclame bestaat er niet!
Bent u al ‘social’ dan geven we u graag advies over mogelijke verbeteringen met betrekking tot de huidige inzet van sociale media zodat u uiteindelijk meer traffic naar uw website genereert.

Nog niet ‘social’? House of Rebels kan uw Facebook pagina of Instagram account opzetten waarna we u trainen zodat u uiteindelijk uw accounts zelf intern kan beheren.

Wat is het resultaat van Facebook en Instagram en wat doet het voor je merk? Hoeveel mensen per week bereik je en welke content zend je? Dit brengen wij voor u in kaart. Samen met een plan om het aantal loyale followers en likes te laten groeien.

 

 

Websites

House of Rebels ontwikkelt graag samen met u een goede (mobiele)website die past bij uw positionering. Het is immers vaak het eerste ‘visitekaartje’ dat uw potentiële relatie te zien krijgt. We kunnen het gehele proces van idee tot aan de webteksten en foto’s voor u verzorgen. Snel, gedegen en kostenefficiënt.

 

Testimonial website Covent Garden
House of Rebels ontwikkelde de nieuwe website van Covent Garden en verzorgde hiervoor de vormgeving en content.
“Dankjewel House of Rebels voor onze prachtige website. Ik vond het geweldig om met je samen te werken. Je voelde direct aan welke sfeer ik mijn website wilde laten uitstralen! Je advies en professionaliteit zorgde ervoor dat ik je blindelings vertrouwde …. en het resultaat mag er wezen! Sinds gisteren in de lucht en de complimenten vliegen om mijn oren. Nogmaals bedankt … Nicoline je bent een vakvrouw!!” Nicolette Manning, eigenaar Covent Garden

House of Rebels integreert uw online aanwezigheid in uw totale marketingcommunicatie strategie zodat u on- en offline dezelfde impressie bij uw potentiële klanten achterlaat en snel resultaat kan boeken.

 

Imagine, be creative and stand out!

 

Bel of email ons voor een afspraak op:

020-3880042

rebels@houseofrebels.com

Imagine, be creative and stand out.

What’s stopping you?