PR volgens House of Rebels

 

De kracht van free publicity (PR) is enorm! Wat we van een autoriteit op een bepaald gebied horen of lezen heeft vaak meer waarde dan een advertentie. Bij PR draait alles om het brengen van interessant nieuws en het hebben van de relevante contacten in de relevante media. Door de jarenlange ervaring van House of Rebels in de lifestyle branche hebben we een waardevol en uitgebreid netwerk en kennen we veel toonaangevende journalisten. Daarnaast weten we hoe we het nieuws op de juiste manier moeten brengen en nieuwswaarde kunnen creëren. Zodat u merk, product of dienst opvalt in de daarvoor relevante media.

 

Rebels halen het maximale uit uw PR budget

 

House of Rebels brengt door middel van PR uw merk, product of dienst in het nieuws en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de bekendheid en positionering. Ons uitgebreide netwerk reikt van online media tot offline magazines, kranten en TV. De uitdaging is om de media te interesseren voor aankondigingen en ontwikkelingen. Daarom bedenken we creatieve en opvallende PR-campagnes en bieden we het nieuws gericht aan.
 Daarnaast kan in de huidige ‘24hour online wereld’ iedereen al postend en chattend een interessant medium zijn en is het bouwen van engagement met je doelgroep als bedrijf ook van groot belang. Wij zetten ons netwerk ook in voor celebrity endorsement.

PR activities House of Rebels


PR lanceringen

Heeft u een nieuw product of dienst dat u wereldkundig wilt maken? House of Rebels schrijft uw persbericht en brengt uw nieuws op de juiste manier bij de relevante media zodat uw merk, product of dienst opvalt! Want hoe goed het ook is, uw potentiële klanten moeten uw product of dienst wel weten te vinden. PR speelt daarbij een cruciale rol!


Media monitoring

Met ons grote netwerk, brengen wij jouw product extra onder de aandacht bij de pers. Wij doen de opvolging en brengen in kaart wanneer het merk of product in de off- en online media zichtbaar is.

 

Pers events en blogger events 

House of Rebels organiseert met grote regelmaat pers events en blogger events voor merken en de bijbehorende relevante media doelgroep. We regelen alles van A tot Z; de locatie, aankleding, catering, het uitnodigingstraject en het creatieve idee achter het programma. Alles met als doel; veel aanwezige pers en diverse PR publicaties.

House of Rebels speelt in op alle kansen die PR ons biedt en richt zich op een tastbaar resultaat binnen afzienbare tijd!

 

Imagine, be creative and stand out!

House of Rebels PR management:

 

 • PR lanceringen en continue PR support
 • Persberichten
 • Redactie bezoeken
 • Persevents & persreizen
 • Blogger events
 • Media monitoring
 • Interviews
 • Digitale publicatie rapporten
 • Celebrity endorsement
 • Marketing samenwerkingen
 • Media buying
 • Joint promotions
 • Lezersacties in magazines
 • PR interim opdracht

 

Bel of email ons voor een afspraak:

020-3880042

rebels@houseofrebels.com

What’s stopping you?

Celebrity endorsement

Wij zetten ons uitgebreide netwerk ook in voor celebrity endorsement aangezien het bouwen van engagement met je doelgroep als bedrijf van groot belang is. Hierbij zoeken we naar een natuurlijke match zodat het authentiek blijft. De celebrities zorgen voor de buzz in hun social kringen en bij hun aanhang.

Testimonial Celebrity endorsement Essie
Voor het nagellak Essie hebben we als onderdeel van de gehele PR strategie celebrity endossement gefaciliteerd.
“In samenwerking met House of Rebels hebben we belangrijke key influencers kunnen bereiken en kunnen enthousiasmeren voor het merk ESSIE. Het celebrity endorsement project heeft voor het merk veel positieve free publicity in social media opgeleverd. En is door L’ Oreal Internationaal ontvangen als een best practice case. Vanwege het grote netwerk van House of Rebels en een pro-actieve creatieve instelling, waren zij voor mij de aangewezen partij om deze opdracht in te vullen.” Annemiek Gierveld, Communicatie directeur L’Oréal

Food PR