Rebels & Gezondheid

H

ouse of Rebels en Wellness/ Gezondheid

House of Rebels is met haar voorliefde voor wellness en gezondheid hét marketingcommunicatie en PR bureau voor alles op het gebied van ontspanning, rust en welzijn.

Voeding, voedingssupplementen en superfoods hebben onze interesse, wellness en gezondheid zijn belangrijk!

We verzorgen complete PR en communicatie trajecten voor organisaties of nieuwe producten en ontwikkelen samen met de opdrachtgever interessante evenementen waarmee men zich vervolgens opnieuw kan profileren in deze professionele branche. Daarnaast kijken we naar het gehele marketingcommunicatie platform zoals brochures, website en overige on- en offline activiteiten en geven waar nodig advies ter verbetering.

Testimonial Mesologie
“Met veel plezier en met groot succes hebben wij samen met House of Rebels een nieuwe brochure ontwikkeld voor Mesologie (NVVM). Nicoline en Emelin bleven hameren op het overbrengen van onze boodschap aan onze potentiële klanten. Het kiezen van de juiste woorden is heel belangrijk, zodat mensen die Mesologie niet kennen begrijpen wat wij kunnen en doen. De snelheid van handelen en het enthousiasme van House of Rebels motiveerde ons om tot een steeds betere, aansprekendere en mooiere brochure te komen: en het resultaat mag er zijn!”PR Commissie Nederlandse Vereniging Voor Mesologie